...

Ringankan Beban Golongan Terjejas

RM 13,064 of RM 100,000
Open Campaign
621+
Total Backers
RM 13,064
Total Collected
Admin

Assalamualaikum wbt

Hari demi hari terlalu banyak berita mengenai golongan yang memerlukan bantuan lebih - lebih lagi golongan yang sudah tidak berkerja atau sudah dibuang kerja akibat wabak COVID-19. 

Banyak perniagaan yang terpaksa ditutup. Lebih 800,000 orang telah kehilangan pekerjaan. Oleh itu kami dari team Jomdonate ingin membuat kempen berbentuk sumbangan untuk membantu  golongan yang terjejas. Kami menerima berapapun yang ingin disumbangkan oleh anda semua.

Sejak tahun lepas pada bulan 12 kami telah menerima pelbagai whatsapp yang memerlukan barang keperluan asas. Lebih-lebih lagi mereka yang terlibat dengan banjir yang berlaku di Selangor, Kuala Lumpur, Pahang dan kawasan lain. Tambahan pula mereka yang mempunyai anak kecil untuk diberi makan setiap hari atau mereka yang dalam keadaan sakit dan tidak boleh pergi ke hospital kerana tidak mempunyai wang yang mencukupi.

Kami berharap tuan/puan semua dapatlah bersama kami untuk membantu mereka yang memerlukan keperluan makanan. Sasaran kami adalah sebanyak RM100,000.

Segela sumbangan yang dihulurkan kami dahului dengan ucapan ribuan terima kasih. Semoga Allah membalas segala usaha kalian dalam membantu program ini dengan pahala yang berpanjangan. InshaAllah. 

Sebarang Pertanyaan boleh hubungi kami di talian: 011-16474788 (Whatsapp Admin JomDonate)


Terima Kasih.

8 months ago
RM 5
Anonymous
8 months ago
RM 5
Anonymous
8 months ago
RM 10
Anonymous
9 months ago
RM 10
Anonymous
9 months ago
RM 2
Anonymous