...
...
...
...
...

SAYA NAK BERJALAN SEMULA DAN KAHWIN MACAM ORANG LAIN, TOLONG SAYA 😭😭😭

RM 40 of RM 10,000
Open Campaign
2+
Total Backers
RM 40
Total Collected
Muhammad

Menyentuh Hidup dengan Kasih Sayang: Bantu Pesakit Kaki Gajah Kronik Hidup Normal

Naim Mutashim bin Hassan, 26 tahun, jatuh daripada katil akibat daripada penyakit kaki gajahnya semakin kronik. Keluarga Naim panggil pihak ambulans untuk bawa ke hospital namun tak berjaya kerana terlalu berat. Jadi pihak bomba datang bantu tolong bawa Naim ke hospital. Sekarang berat Naim hampir mencecah 200 kilogram akibat sakit kakinya semakin parah.

Kata doktor penyakit ini tidak boleh buat apa. Naim hanya bergantung kepada kos rawatan hariannya agar sakitnya berkurangan.

Naim dan sekeluarga tinggal di kawasan pedalaman. Tahap kehidupan yang mencabar sekarang ini menyebabkan Naim dan keluarganya terpaksa bertahan dengan apa yang ada.

Naim orang asnaf bawah Pusat Zakat Penang. Namun bantuan daripada Pusat Zakat tak dapat menampung semua kos rawatan hariannya. Naim masih berjuang hidup dengan keadaan kakinya seperti itu dan mengharapkan bantuan daripada orang ramai.

Dengan semangat Naim yang masih bertahan untuk terus hidup,  Saya ingin mengajak anda untuk membantu biaya ubatan dan kos rawatan penyakitnya agar dia boleh mendapatkan perawatan dengan baik.

Saya sangat menghargai semua bantuan kewangan dan sokongan yang akan kami terima. Semoga Tuhan memberkati hati baik anda dan melindungi keluarga anda dari segala penyakit.

Dari lubuk hati saya yang paling dalam, saya sangat menghargai kebaikan anda.

1 month ago
RM 30
Anonymous
4 months ago
RM 10
Anonymous